2013. március 3., vasárnap

MSZP the Movie - mini Kritika

Hadd kezdjem közönségesen... Szőke kiscsaj az elején: Pistának jó lesz, idióta bölcsészpicsa. 
Kicsit komolyra fordítva a szót, a videó rengeteget csúsztat, valamiért a Jobbikot keveri a Fidesszel, Orbán Viktort pedig összefüggésbe hozza a Magyar Gárdával. Az alapjában véve nem lenne gond, hogy hatásvadász, mert egy ilyen kisfilmnek ez a célja, de feltételezéseket tényként mutat be amitől borzasztó hiteltelen lesz. A megszólalók többségéről világosan lerí, hogy betanult szövegeket mondanak, pr-esek által írott történeteket mondanak el. Pedig nem lett volna nehéz valódi eseteket találni. Vizuálisan talán Göbbels alkotott utoljára ekkorát (tudom nagy túlzás), ugyanis Orbán képei után szomorú sárgacsillagosok tömkelege villan az arcunkba. A Fidesz kormányzást valamiért a Jobbik zászlóégetéseivel illusztrálják. 

Az MSZP videója tökéletesen mutatja be magát a pártot és azt, hogy mennyit ferdítenek a mediális megnyilvánulásaikban. A BAFTÁra jó lesz. 



UPDATE: Az RTL Híradója élőben számolt be az MSZP movieról, majd egyenesben arra kérte a szocialistákat, hogy a kisfilmben található RTL Híradó részleteket távolítsák el, mert az RTL nem kíván segíteni egyik pártnak sem.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése